"SAV NJIHOV TRUD SAM DOBIO NA IZVOLTE": Srbin emotivnom porukom "kupio" sve na internetu, zapamtite ove REČI!
Momak i devojka, Foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

svaka čast!

"SAV NJIHOV TRUD SAM DOBIO NA IZVOLTE": Srbin emotivnom porukom "kupio" sve na internetu, zapamtite ove REČI!

Objavom je oduševio mnoge korisnike Iks-a širom Balkana

Objavljeno:

Ukoliko bi se delila, titula za najboljeg dečka godine sigurno bi otišla u ruke jednom Srbinu, koji je svojom dirljivom porukom o ljubavi i poštovanju prema svojoj devojci osvojio internet.

Timotej, kako se momka iz Srbije potpisuje na Iks mreži, napisao je par rečenica o tome koliko je njegova devojka divna i vaspitana, a onda se za to najpre javno zahvalio njenim roditeljima. Zbog reči pune ljubavi koje se danas retko mogu pročitati i čuti prikupio je sve moguće simpatije.

"Gledam moju devojku. Prelepa je i predobra. Stvarno ima jako dobru dušu i čiste misli. Pazi na izražavanje, ponašanje i oblačenje. Najdivnije stvorenje! Gledam je i razmišljam, nije ni čudo što se roditelji plaše za svoje ćerke. Sin se izbori za ono šta voli.

Ali u ćerku se ulaže ono najlepše. Ćerka je emocija porodice. Sad još više cenim njene roditelje a nju još više volim i pazim, jer sam ja dobio sav njihov trud na izvol'te. Ja sam dobio u ruke nečiji ceo život a nečiji višedecenijski trud i ulaganje. Hvala im za to", napisao je momak pa dodao i:

"Bravo za svakog roditelja na ovome svetu koji ulaže u svoju decu"

"Da ne dužim - gospodin"

Objavom je oduševio mnoge korisnike Iks-a širom Balkana.

"Svaka čast Tim", "Prelepo stvarno! Svaku sreću vam želim! I da dodam - tvoji roditelji su vrhunski posao odradili!", "Zaslužuješ svako poštovanje za takvo razmišljanje", "Da ne dužim - gospodin", "Svet bi bio bolje mesto da svi muškarci razmišljaju kao ti. Moj naklon", "Roditelji ženske dece najbolje znaju koliko je strahova prisutno da li će ćerka naći osobu koja će je voleti i ceniti. Sve najbolje i puno sreće vam želim", "Čoveče, jesi ti stvaran?", "Brate, svaka ti čast. Kao muškarac muškarcu", glasili su samo neki od komentara ispod njegove objave.

Bonus video:

02:29

ULAŽEM SVE ŠTO IMAM I ŠTO ĆU DA ZARADIM! Pevačica Sara Reljić napravila veliki korak: Više ne verujem u ljubav SVAŠTA SAM PROŠLA

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.